2011. december 06.

Propaganda a TV2-n

Négy év után látható újra Tilla műsora, megújult formában.

Négy év után látható újra Tilla műsora, megújult formában.

December 20-ától újra látható kedd esténként a Propaganda. Tilla Pulitzer-emlékdíjas műsora négy év kihagyás után tér vissza a TV2 képernyőjére. Minden adásban egy ismert és egy civil "hős" története lesz a középpontban. Az első alkalommal Lukács László, a Tankcsapda frontembere, és Pataky Kata, a magyar "suttogó" lesz a vendég.

"Nagyon örülök, hogy négy év után újra képernyőn lesz a Propaganda. Egyébként ez a kedvenc műfajom, amikor nem rohanunk, van időnk beszélgetni, megismerni a másikat. Nagyon intimmé és bensőségessé teszi a riportokat, hogy nem a vendég jön a TV stúdióba, hanem mi megyünk el hozzá, az ő közegébe, így válik sokkal személyesebbé egy-egy történet. Külön öröm számomra, hogy olyan emberek is vállalták a szereplést, akik amúgy ritkán láthatók kereskedelmi csatornákon" - mondta el Tilla.

Címkék: tv2 tilla zene

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.