2017. október 16.

Pumped Gabo: Pénzért vállaltam a meleg szexvideókat

Az élő chatek és videók rengeteg pénzt hoztak neki és családjának, de már nagyon bánja, hogy elvállalta a szexmunkát.

A valóságshow-hős az RTL Spike-on hétfő este 22.00-tól látható Pumpedékban beszél először múltjának ezen szakaszáról - írja a Blikk.

"Miután kigyúrtam magam, megkeresett egy ügynökség. Akkor 17 éves voltam, eleinte csak modellkedésről volt szó. Fotózásokon szerepeltem, divatbemutatókon, aztán kértek aktot, illetve rábeszéltek, hogy szerepeljek rövidebb videókban, ahol önkielégítést kellett végeznem" – mondta Gabo a Blikknek. "Sokáig nem mentem bele, de aztán a sok pénz, amivel kecsegtettek, végül is meggyőzött. Szegény a családom, nekem hatalmas vagyonnak tűntek azok az összegek, amiket ajánlottak" – magyarázta.

Pumped Gabo (forrás:Blikk)

Kis idővel Gabo rájött, hogy a modellkedés csupán beetetés volt, és valójában meleg-, felnőtt-tartalmakat közvetítő oldalakon kell szerepelnie intim szituációkban.

"Tizennyolc éves koromban kezdtem, és egy évig csináltam, nehéz volt továbblépni, fenyegettek, hogy ha abbahagyom, újra egy csóró senki leszek. A családom tudta, persze nem örültek, de mikor mentem dolgozni, édesanyám ugyanúgy kaját csomagolt nekem, mintha portás vagy gyári munkás lettem volna" – nyilatkozta.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.