2019. július 24.

Quentin Tarantino mozimaraton a VIASAT6 és a Sony Movie Channel műsorán

Quentin Tarantino kedvenc hatvanas évekbeli filmjeiből készít válogatást a Sony Pictures Television.

Rövidesen a hazai mozikba is megérkezik Quentin Tarantino várva várt vadonatúj alkotása, a Volt egyszer egy... Hollywood. Hogy ezt a kis időt könnyebb legyen átvészelni, korunk egyik legelismertebb rendezője kiválasztotta azt a kilenc művet a Columbia Pictures kínálatából, amelyek a leginkább inspirálták az 1969-ben játszódó filmje elkészítése közben.

A filmek mellett különleges kiegészítő tartalmak is képernyőre kerülnek, Quentin Tarantino és Kim Morgan, író és filmtörténész beszélgetéséből még többet tudhatunk meg Hollywood hőskoráról és a filmkészítésről, sőt, a vadonatúj moziból is egyre több részletet láthatunk - írják.

„A Sony Pictures segítségével kiválaszthattam azokat a filmeket a Columbia Pictures kínálatából, amelyek a legjobban megidézik azt a korszakot, amikor a Volt Egyszer egy... Hollywood játszódik. Nagyon boldoggá tesz, hogy megoszthatom ezeket a remekműveket a nézőkkel" – mondta Quentin Tarantino.

A Volt egyszer egy... Hollywood mozimaraton, amely során Quentin Tarantino kedvenc hatvanas évekbeli filmjeit vetítik, július 26-27-28-án tekinthető meg a VIASAT6 és július 29-augusztus 4-ig, valamint augusztus 10-14-ig a Sony Movie Channel műsorán. A különleges válogatás az alábbi filmeket tartalmazza: Bontóbrigád, A kaktusz virága, Szelíd motorosok, Bob és Carol és Ted és Alice, Divatszalon, Fejjel a falnak, Portugál kémkaland, A pisztoly igazsága, Arizóna fosztogatói.