2013. november 19.

RTB vonalon működik együtt a Google és a Springer

Ha vannak is más területeken viták a felek között, pragmatikus együttműködést látszik kiépíteni a Google és az Axel Springer médiaház.

Ha vannak is más területeken viták a felek között, pragmatikus együttműködést látszik kiépíteni a Google és az Axel Springer médiaház.

Az összeborulás eredményeként a két társaság hatékonyabban tud együttműködni az online hirdetési helyek automatizált értékesítésében. Ennek eredményeként, mint a német médiaház közleményéből megtudható, a jövő évtől az Axel Springer Media Impact (ASMI), azaz a médiaház sales house-a által értékesített web- és mobilportálok sztenderd formátumai bekerülnek a Google AdExchange rendszerébe. Így valós idejű aukciókkal értékesíthetik ezeket a megjelenési lehetőségeket.

Az Axel Springer jelezte: a Google rendszerén keresztül az eddigieknél is hatékonyabban értékesíthetik a jövőben online hirdetési helyeiket. Kivételt mindezek alól a prémium hirdetési helyek jelentenek majd, amelyeket továbbra is saját értékesítési rendszerén keresztül kínál a Springer.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.