2013. november 19.

RTB vonalon működik együtt a Google és a Springer

Ha vannak is más területeken viták a felek között, pragmatikus együttműködést látszik kiépíteni a Google és az Axel Springer médiaház.

Ha vannak is más területeken viták a felek között, pragmatikus együttműködést látszik kiépíteni a Google és az Axel Springer médiaház.

Az összeborulás eredményeként a két társaság hatékonyabban tud együttműködni az online hirdetési helyek automatizált értékesítésében. Ennek eredményeként, mint a német médiaház közleményéből megtudható, a jövő évtől az Axel Springer Media Impact (ASMI), azaz a médiaház sales house-a által értékesített web- és mobilportálok sztenderd formátumai bekerülnek a Google AdExchange rendszerébe. Így valós idejű aukciókkal értékesíthetik ezeket a megjelenési lehetőségeket.

Az Axel Springer jelezte: a Google rendszerén keresztül az eddigieknél is hatékonyabban értékesíthetik a jövőben online hirdetési helyeiket. Kivételt mindezek alól a prémium hirdetési helyek jelentenek majd, amelyeket továbbra is saját értékesítési rendszerén keresztül kínál a Springer.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.