2010. szeptember 29.

RTL Klub: HD pluszpénzért

Nem lenne része a nagyfelbontású képminőség az RTL Klub fizetős alapszolgáltatásának – derül ki a Világgazdaság cikkéből.

Nem lenne része a nagyfelbontású képminőség az RTL Klub fizetős alapszolgáltatásának – derül ki a Világgazdaság cikkéből.

Az írás szerint (mint arról portálunk is beszámolt) a nézők többletszolgáltatásokhoz jutnak majd az új konstrukcióban: a filmek több hangsávval lesznek elérhetők, 16:9-es képformátumra váltanak, illetve „a későbbiekben emelt díjért HD-tartalmat is kínálnak”.

Az írás szerint az RTL klub műsora jövő januártól legfeljebb a digitális földfelszíni platformon volna ingyenes.

Az ügyben még nem foglalt állást az új médiahatóság, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a témával kapcsolatos sajtóhíreket. Buda Dóra, az NMHH szóvivője azt közölte a lappal, "amennyiben a későbbiekben törvénysértést észlelünk, illetve ha e témában hatóságunkhoz a részleteket pontosan bemutató, megalapozott bejelentés érkezik, akkor megkezdjük az ügy vizsgálatát, és ha indokolt, döntést hozunk a további lépésekről".

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

14 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.