2012. augusztus 06.

RTL Klub helyett sötét képernyő

Az RTL Klub augusztus 6-án, hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.

Az RTL Klub augusztus 6-án, hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.

A büntetést a mai napon 12:00 és 24:00 között hajtja végre az RTL Klub, így augusztus 6-án, dél és éjfél között elmarad minden műsor – többet között a délutáni sorozatok, a Híradó, a Fókusz, a Bújj, bújj szőke című film és a CSI: Helyszínelők - olvasható a csatorna honlapján.

Mindeközben a Film+ és a Cool erős filmkínálattal várja az átkapcsolókat - tesz hozzá a televízió közleménye. A Film+-on a Luc Besson filmek szerelmesei láthatják a rendező, producer, forgatókönyvíró nagy akciófilmjeit; 19:00-től Bruce Willis és Milla Jovovich főszereplésével az Ötödik elemet, majd Jason Statham főszereplésével A szállító című amerikai akciófilmet.

A Coolon az este a krimisorozatoké. 19:25-től Gyilkos elmék, 20:20-tól Castle, a híres krimiíró segít felderíteni a gyilkosságokat, majd 21:15-től Con Air - A fegyencjárat akciódús jeleneteit izgulhatjuk végig.

Az RTL Klub műsora augusztus 6-án éjfélkor folytatódik.