2010. augusztus 27.

RTL Klub: itt az ősz

Az X-Faktorral indul szombaton a legnézettebb hazai televíziós csatorna őszi műsorstruktúrája; Benkő után most Delhusa Gjon párját keresi az RTL Klub.

Az X-Faktorral indul szombaton a legnézettebb hazai televíziós csatorna őszi műsorstruktúrája; Benkő után most Delhusa Gjon párját keresi az RTL Klub.

A zenei tehetségkutató műsor nemcsak a jelentkezők viadalát hozza majd, hanem a műsor négy mentora Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós is összecsapnak egymással. Az érzelmekben, drámában gazdag műsorsorozat végére kiderül, hogy melyik mentor pártfogoltját kedveli meg leginkább a közönség. Szombaton az X-Faktor előtt indul a Glee-Sztárok leszünk! című, a tengerentúlon már népszerű Golden Globe-díjas amerikai vígjátéksorozat. A széria vadonatúj, Amerikában is alig egy éve debütált. A Glee-ben, szakítva a műfaj hagyományaival, nem ismeretlen dalokat hallhatunk, hanem világslágerereket bújtatnak új köntösbe. Aretha Franklintől, Vanilla Ice-on át megszólalnak Madonna, Beyoncé, Amy Winehouse vagy éppen Rihanna dalai is. Az első 13 epizódban 70 slágert ad elő az iskolai kórus. Szombati dupla részek után, majd hetente 17:40-től követhetjük a gimisek kalandjait. A következő héttől a Glee-Sztárok leszünk! előtt minden szombaton 16:40-kor láthatjuk Merlin a híres varázsló kalandjait.

Hétfőtől naponta a Híradó előtt látható majd dupla részekkel a 112-Életmentők sorozat. 19:05-től új részekkel indul a Széf Sebestyén Balázs vezetésével. Az első héten Fésűs Nelly és édesanyja veszi fel a kesztyűt Gaspár Győző és Bea ellen, Villányi Fresh Andi és Voksán Virág pedig édesanyjuk oldalán küzdenek a nyereményért. A civil játékosok mellett a további hetekben is lesznek celeb adások, láthajuk még Csisztu Zsuzsát és férjét, Nádas Györgyöt és fiát, Gergely Róbertet és élettársát is a széfekért harcolni. Hétfő esténként a Barátok közt után ismét nyomoz Dr. Csont, a sorozat a harmadik évad izgalmas részeivel folytatódik. Kedd este a Barátok közt után folytatódnak Rick Castle és a Döglött akták történetei. Pénteken CSI: A helyszínelők folytatódik az ötödik évad részeivel, őket követi a Vámpírnaplók sorozat. A vérszívók után új sorozat indul péntek késő este Smith címmel, Ray Liotta főszereplésével. A sorozat John Wells (Vészhelyzet, Az elnök emberei) producer alkotása. Smith, azaz Liotta átlagos családapának tűnik a felületes szemlélő számára, ám valójában csapatával rablásokat tervez és hajt végre, így törve borsot az FBI orra alá.

Szeptember 9-én csütörtökön visszatér az Esti Showder Fábry Sándor vezetésével, a következő héten csütörtökön jelentkezik a jól megszokott Gálvölgyi show és a Kész átverés. A Kész átverés ebben a szezonban új műsorvezetőt kap, a sokoldalú Benkő Dániel most egy újabb szerepben mutatkozik be. Még ősszel elindul I love Gjoni címmel Delhusa Gjon műsora, amelyben az örök romantikus zenész keresi a szerelmet. Kinyitja kapuit még idén a ValóVilág Villa, folyatatódik Magyarország legnépszerűbb valóságshowja.