2012. augusztus 17.

RTL Klub: jön a Dallas

A Ewing család mellett új valóságshow-val és kvízműsorral is jelentkezik a piacvezető csatorna. Visszatérnek Berényiék és az amerikai sorozatok.

A Ewing család mellett új valóságshow-val és kvízműsorral is jelentkezik a piacvezető csatorna. Visszatérnek Berényiék és az amerikai sorozatok.

Texasira vette a figurát az RTL Klub az őszindító sajtótájékoztatón: az érdeklődőket a Dallas végtelenített főcímzenéjével várták - a Dallas Étteremben. 2012-ben ugyanis folytatódik a kultikus sorozat, ami miatt már egyszer fél Magyarország odaült hétről-hétre a tévé elé. Az eredeti sorozat 1991 és 1997 között ment a közszolgálati televízióban, átlag majd 4 millió nézőt vonzva.

Az új széria Kolosi Péter programigazgató szerint nagy siker Amerikában, és Európában eddig csak a skandináv piacokon adták, feliratosan, így a honi szinkronos verzió tulajdonképpen premier. Ami a szinkronhangokat illeti: két művész már elhunyt, így Jockey hangja Kránitz Lajos helyett Reviczky Gábor lesz, míg Samanthának Szerencsi Éva helyett Pápai Erika kölcsönzi a hangját. Bobby viszont továbbra is Csankó Zoltán hangján szólal meg.

Kvíz fronton is újít az RTL: a tavasz után új részekkel visszatérő 1 perc és nyersz! mellett jön A kód. Műsorvezetője - nem meglepő módon- Sebestyén Balázs lesz, s párok küzdenek meg a nyereményért, nem egymás ellen, hanem együtt. Szintén újdonság a Házasodna a gazda című társkereső reality, melyben négy szingli gazda keresi a szerelmet. A - még nyolc - gazdát bemutató június 29-i első részt a Nielsen Közönségmérés adatai szerint a teljes lakosság körében több mint 1,4 millióan nézték, közölte Kolosi. Emellett a késő esti sávban is lesz egy új műsor: a Brandmánia a reklám világával foglalkozik.

Az újdonságok mellett számos visszatérő műsorral találkozhatnak a nézők: augusztus 21-től új részekkel jelentkezik a Barátok közt, amely immár 15. évadát tapossa. Visszatér a CSI, a Castle és a Dr. Csont. Szintén folytatják a tavasszal startolt A gyanú árnyékában dokureality-t. Visszatér az RTL Klub két legérdekesebb műsora: szeptember 5-étől jön a Házon kívül, és új részekkel jelentkezik a korábban szinte megszűnt XXI. Század is. A zenei tehetségkutatók rajongói szeptember 1-jétől követhetik az X-Faktor harmadik szériáját - a szokott mentorokkal, Ördög Nórával és persze új versenyzőkkel.