2010. augusztus 06.

RTL, TV2: tulajok közös platformon

Közös platformot alakítanak ki televíziós tartalmai számára a két legnagyobb hazai kereskedelmi televíziós társaság tulajdonosai.

Közös platformot alakítanak ki televíziós tartalmai számára a két legnagyobb hazai kereskedelmi televíziós társaság tulajdonosai. Magyarország kimarad a szórásból.

Az RTL németországi ága és a ProSiebenSat.1 Németországban és Ausztriában kínál majd az internetes központon keresztül ingyenesen elérhető tartalmakat. A feladatra közös vállalatot hoz létre a technikai feladatok ellátására az RTL Interactive és a ProSiebenSat.1 Media. Az új platform nyitott valamennyi csatlakozni kívánó ausztriai és németországi kereskedelmi és közszolgálati médium számára – áll az RTL honlapján olvasható közleményben.

A résztvevők filmeket, hírműsorokat, vagy teljes sorozatokat terjeszthetnek a platformon, amelyről az adásba kerülés után hét nappal ingyenesen tölthetőek le a tartalmak.

Sajtójelentések szerint még ma kérik az Európai Bizottság jóváhagyását a vállalkozáshoz. Az RTL Klub tájékoztatása szerint jelenleg nincsen tervben, hogy hasonló platformmal jelenjenek meg a magyarországi piacon.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

15 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.