2013. augusztus 12.

RTL: holland beszerzés

A Benelux-államok lekérhető szolgáltatási piacán vezető társaságba ruház be az RTL-csoport hollandiai leányvállalata.

A Benelux-államok lekérhető szolgáltatási piacán vezető társaságba ruház be az RTL-csoport hollandiai leányvállalata.

A befektetés során a Videoland 65 százalékát veszi meg a médiaház a The Entertainment Group nevű társaságtól - jelentette be hivatalosan a médiaház.

Az RTL helyi első embere a lekérhető kínálat fejlesztésének logikus lépéseként említette az ügyletet, hangsúlyozva: épp a beszerzés idején zajlik digitális átalakulásuk. Továbbra is a hirdetőktől szerzett bevételek maradnak legfőbb pénzügyi forrásaik, emellett azonban mind nagyobb teret kapnak a felhasználóktól szerzett bevételek.

Noha az RTL közleménye egy szóval sem említi a riválist, nagyon olybá tűnik, hogy a holland piacra már hónapokkal ezelőtt szemet vető Netflix megszorongatása a Videoland megszerzésével az RTL-csoport célja.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.