2013. március 04.

RTL: szerzői jogot sértett az MSZP

A párt Magyarország ma címmel töltött fel új filmet a YouTube-ra. A csatorna szerint nem kértek engedélyt műsorrészleteik felhasználására.

A párt Magyarország ma címmel töltött fel új filmet a YouTube-ra. A csatorna szerint nem kértek engedélyt műsorrészleteik felhasználására.

Az RTL Klub szerzői jogsértés miatt levélben fordul az MSZP-hez, kérve a jogsértő állapot megszüntetését - közölte a csatorna. Az RTL amiatt tiltakozik, hogy a párt Magyarország ma című filmjében úgy használtak fel részeket a tévé Híradójából, hogy ahhoz nem kértek engedélyt.

A kb. 19 perces, a YouTube-ra feltöltött filmet a hétvégén Mesterházy Attila pártelnök mutatta be az újságíróknak. A videómegosztón látható statisztika szerint eddig több mint 32 ezer megtekintésnél jár.

"Az RTL Klub sem korábban, sem a jövőben nem ad segítséget, és biztosít alapanyagot vágott, vagy nyers formában politikai pártok kampányfilmjeinek elkészítéséhez. Az RTL Klub kéri az MSZP-t, hogy az RTL Híradóból származó részleteket ne használja a jövőben és bármely videomegosztó portálon közzétett filmet a szerzői jogi szabályok szerint módosítsa" - olvasható a közleményben.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.