2013. március 04.

RTL: szerzői jogot sértett az MSZP

A párt Magyarország ma címmel töltött fel új filmet a YouTube-ra. A csatorna szerint nem kértek engedélyt műsorrészleteik felhasználására.

A párt Magyarország ma címmel töltött fel új filmet a YouTube-ra. A csatorna szerint nem kértek engedélyt műsorrészleteik felhasználására.

Az RTL Klub szerzői jogsértés miatt levélben fordul az MSZP-hez, kérve a jogsértő állapot megszüntetését - közölte a csatorna. Az RTL amiatt tiltakozik, hogy a párt Magyarország ma című filmjében úgy használtak fel részeket a tévé Híradójából, hogy ahhoz nem kértek engedélyt.

A kb. 19 perces, a YouTube-ra feltöltött filmet a hétvégén Mesterházy Attila pártelnök mutatta be az újságíróknak. A videómegosztón látható statisztika szerint eddig több mint 32 ezer megtekintésnél jár.

"Az RTL Klub sem korábban, sem a jövőben nem ad segítséget, és biztosít alapanyagot vágott, vagy nyers formában politikai pártok kampányfilmjeinek elkészítéséhez. Az RTL Klub kéri az MSZP-t, hogy az RTL Híradóból származó részleteket ne használja a jövőben és bármely videomegosztó portálon közzétett filmet a szerzői jogi szabályok szerint módosítsa" - olvasható a közleményben.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.