2010. augusztus 25.

RTL: újabb öt év a csúcson

A következő fél évtizedre is mandátumot kapott az RTL-konszern első embere. Ezzel vége minden találgatásnak a „hogyan tovább”-ról.

A következő fél évtizedre is mandátumot kapott az RTL-konszern első embere. Ezzel vége minden találgatásnak a „hogyan tovább”-ról.

Noha korábban megjelentek sajtóinformációk arról, hogy az ausztriai származású Gerhard zeller hazatérne, miután ez év végén lejár a szerződése, a szerdai bejelentés szerint 2015 végéig meghosszabbították szerződését.

Pedig szülőhazájában is szép karriert futott be a szakember – csakhogy nem a kereskedelmi, hanem a közszolgálati médiában. 1986 és 1990 között főtitkárként, 1994-től négy éven át pedig főintendánsként szolgált az ORF közmédia-konglomerátumban. Innen került az RTL-csoporthoz, amelynek vezérigazgatói posztját 2003 márciusában nyerte el.

 

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.