2013. május 28.

Rádiókabaré a tévében

Elsőre megmosolyogtató ötlet, hogy a tévébe költözik egy rádióműsor – még ha rövid időre is teszi ezt. Pedig ez volt a cél.

Elsőre megmosolyogtató ötlet, hogy a tévébe költözik egy rádióműsor – még ha rövid időre is teszi ezt. Pedig ez volt a cél.

A Viacom csatornája sem túl gyakori elsötétítő: először (és eddig utoljára) 1992-ben tettek így, egyik műsoruk "halálakor". Mint közölték: most ezért választotta ezt a megoldást a Comedy Central, hogy felhívja a figyelmet az Egyesült Államokban induló új szolgáltatására. Ami történetesen a SiriusXM fizetősrádió-hálózaton elérhető új adó.

A program nem csupán a tévében elhangzott stand-up műsorokat és szériákat tűzi műsorára; lesznek olyan sorozatok, amelyeket kizárólag ide gyártanak. Egyes adások pedig a Sirius lekérhető szolgáltatásokat kínáló műsortárába is bekerülnek. Ezek egy internetrádió-alkalmazás segítségével lesznek meghallgathatóak.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.