2013. május 28.

Rádiókabaré a tévében

Elsőre megmosolyogtató ötlet, hogy a tévébe költözik egy rádióműsor – még ha rövid időre is teszi ezt. Pedig ez volt a cél.

Elsőre megmosolyogtató ötlet, hogy a tévébe költözik egy rádióműsor – még ha rövid időre is teszi ezt. Pedig ez volt a cél.

A Viacom csatornája sem túl gyakori elsötétítő: először (és eddig utoljára) 1992-ben tettek így, egyik műsoruk "halálakor". Mint közölték: most ezért választotta ezt a megoldást a Comedy Central, hogy felhívja a figyelmet az Egyesült Államokban induló új szolgáltatására. Ami történetesen a SiriusXM fizetősrádió-hálózaton elérhető új adó.

A program nem csupán a tévében elhangzott stand-up műsorokat és szériákat tűzi műsorára; lesznek olyan sorozatok, amelyeket kizárólag ide gyártanak. Egyes adások pedig a Sirius lekérhető szolgáltatásokat kínáló műsortárába is bekerülnek. Ezek egy internetrádió-alkalmazás segítségével lesznek meghallgathatóak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.