2011. március 01.

Rádiókkal állapodott meg a Viva TV

Tizenöt rádióban hallhatóak a február elején megújult Viva Chart Show dalai egy együttműködésnek köszönhetően.

Tizenöt rádióban hallhatóak a február elején megújult Viva Chart Show dalai egy együttműködésnek köszönhetően.

 

Tizenöt vidéki rádióval kezdett együttműködést a Viva TV, melynek Viva Chart Show című műsora február 5-én újult meg. Ennek nyomán a rádiókon is hallhatóak a slágerlista dalai. A kétórás rádiós adaptáció a televíziós formátumot követi, így VJ Eszti hangja hallható az éterben.

A Viva Chart Show egyébként húzóműsor a zenetévénél: a megújult slágerlista az elmúlt négy hétben nyolc adással átlagosan 2,84 százalékos közönségarányt ért el a 15-29 évesek körében, ezzel a legnézettebb műsor lett a csatornán.

"Amerikában ez már egy régóta létező dolog, de Magyarországra mi hoztuk be az ötletet elsőként. A vidéki rádiók eddig is kiemelt partnerek voltak a csatorna nagyobb projektjeiben, és biztos vagyok abban, hogy ez a megállapodás is nagyon sikeres lesz" - mondta a kezdeményezés kapcsán Lengyel Attila, a Viva programigazgatója.

Jelenleg a partnerek között szerepel a zalaegerszegi Stúdió FM, a Rádió Plusz, a Sztár FM Miskolc, a Rádió Eger, a szombathelyi Nyugat Rádió, a sporoni Nap Rádió, a makói Rádió Ice, a dunaújvárosi Rádió 24, a tótkomlosi Rádió Weekend, a Kapos Rádió, a Csaba Rádió és a nyíregyházai Sunshine.

Címkék: viva tv

Elindult a köztárssági elnök podcastje

6 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.