2014. június 12.

Rágyúr a vébére a Ringier

A Nemzeti Sport-csoport minden terméke a sporteseményhez kapcsolódó speciális tartalmakkal készül.

A Nemzeti Sport-csoport minden terméke a sporteseményhez kapcsolódó speciális tartalmakkal készül.

Tartalmi újításokkal és két külön címlappal jelenik meg a vb apropóján a Nemzeti Sport, az NSO élő vb-hírfolyamot kínál, a print és online felületen összesen több mint 5000 labdarúgással kapcsolatos cikk készül. Ezt a Képes Sport és a Sport and Life magazinos tartalmai és marketingakciók is kiegészítik. A kapcsolódó kommunikációs kampány tévében, rádióban, print és online felületeken fut, ezt POS-kampány egészíti ki az OMV és MOL kutakon, illetve a Relay/Inmedio hálózatokban.

"A Nemzeti Sport-csoport természetesen 0-24 órában dolgozik a labdarúgó-világbajnokság alatt; Tudjuk, hogy nyomtatott és digitális területen elsősorban a mi termékeinkből tájékozódnak a bajnokság iránt érdeklődők, és mi ennek maximálisan szeretnénk megfelelni. Egyformán fókuszálunk minden felületre, így nagyon széleskörű információt kap az is, aki a nyomtatott termékeket veszi a kezébe és az is, aki online vagy mobilon tájékozódik, ugyanakkor ha mindezt párhuzamosan fogyasztja, akkor teljes vb-élményt kap" – mondta el Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

14 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.