2012. július 05.

Rakuten-roham jön

Eddig szűz szegmenst célzott be a hazai piacon a Rakuten japán online kereskedőház, amely már neki is látott a roham előkészítésének.

Eddig szűz szegmenst célzott be a hazai piacon a Rakuten japán online kereskedőház, amely már neki is látott a roham előkészítésének.

A jelek szerint nem csupán a külföldi piacokon offenzív a cég; helyi hírek szerint arra készülnek, hogy saját elektronikus könyvolvasóval lepik meg az olvasásfüggő hazai közönséget – mégpedig a százdolláros árkategóriában. A támadás előszobája az volt, hogy megvásárolták a kanadai Kobo-t, amelynek olvasóihoz több nyelven, mintegy 2,4 millió kiadványt kínálnak majd letöltésre. (Fura módon épp a hazai kínálat lehet a Rakuten gyengéje, de az induláskor kínált 30 ezer címes kínálatot pár éven belül másfél millióra bővítik.)

Ezzel pedig kifognák a szelet az Amazon vitorlájából, amely most tervez belépni a fizető- és felvevőképessége miatt is csábító japán piacra.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.