2014. március 28.

Ráncfelvarrás és kiadóváltás a TV Paprikánál

...

A Centrál Kávéházban mutatták be a megújult TV Paprika Magazin áprilisi számát, amely mostantól a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg. A bemutatón Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója elmondta: a kiadó az elmúlt két évben jelentős gasztro divizíót hozott létre és a BBC GoodFood magazin után most már a megújult TV Paprika Magazinnak is a kiadójává vált, valamint egy  gasztro-könyv sorozatot jelentet meg, amely könyv és tányéralátét is egyben.

Málnay Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója, mint a magazin alapítója arról beszélt, hogy a televízió mellett a TV Paprika brand a különböző márkakiterjesztések révén még komplexebb élményt képes adni. A televíziós csatornát mobilalkalmazás, informatív weboldal és mától megújult nyomtatott magazin egészíti ki. Így szeretnének extra értéket adni nézőiknek, olvasóiknak, felhasználóiknak.

Címkék: tv paprika

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

13 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.