2014. március 28.

Ráncfelvarrás és kiadóváltás a TV Paprikánál

...

A Centrál Kávéházban mutatták be a megújult TV Paprika Magazin áprilisi számát, amely mostantól a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg. A bemutatón Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója elmondta: a kiadó az elmúlt két évben jelentős gasztro divizíót hozott létre és a BBC GoodFood magazin után most már a megújult TV Paprika Magazinnak is a kiadójává vált, valamint egy  gasztro-könyv sorozatot jelentet meg, amely könyv és tányéralátét is egyben.

Málnay Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója, mint a magazin alapítója arról beszélt, hogy a televízió mellett a TV Paprika brand a különböző márkakiterjesztések révén még komplexebb élményt képes adni. A televíziós csatornát mobilalkalmazás, informatív weboldal és mától megújult nyomtatott magazin egészíti ki. Így szeretnének extra értéket adni nézőiknek, olvasóiknak, felhasználóiknak.

Címkék: tv paprika

Kétéves az NMHH Szélessáv.net oldala

2 napja

Az oldalt az NMHH azért hozta létre, hogy a széles sávú szolgáltatások főbb jellemzőit folyamatosan hitelesített adatbázis segítségével lehessen ellenőrizni.