2013. augusztus 23.

Randis vetélkedővel fut neki az ősznek a VIASAT3

Szerelem a láthatáron címmel indít új műsort a csatorna. A hazai celebvilág szinglijeit próbálják összepárosítani. Szeptember 17-én indítanak.

Szerelem a láthatáron címmel indít új műsort a csatorna. A hazai celebvilág szinglijeit próbálják összepárosítani. Szeptember 17-én indítanak.

A sorozat főszereplői – Bencsik Tamara énekesnő, Elbert Alexa modell, A címlaplány győztese, Fehér Adrienn színésznő és Völgyi Zsuzsi énekesnő – olyan hírességek, akik hosszabb-rövidebb ideje párkapcsolat nélkül élnek, és ezúttal a kamerák előtt vágnak bele a párkeresésbe.

Rendszeres videocsevegéseik során megosztják egymással, a segítőjükkel, és a nézőkkel a szerelmi életükkel kapcsolatos legbensőbb titkokat, illetve a randik során történteket, tapasztaltakat. Ahogy az a legjobb barátnők között szokás, kibeszélik egymás randiélményeit, és mintegy „online” támaszt nyújtva jelen vannak és tanácsaikkal segítik, támogatják egymást – tippeket adnak, kritizálnak, közösen levonják a következtetéseket –, miközben mindannyian ugyanazt, vagyis a szerelmet keresik.

Négyüket minden héten segítőjük, Garami Gábor rádiós műsorvezető terelgeti az egyéni, és mégis közös „úton”. Ő az a személy, aki hetente új, váratlan feladatokkal látja el beszélgetőpartnereit – meglepetésszerű randikra küldi őket a számukra még ismeretlen jelöltekkel, vagy ha muszáj, szembesíti őket múltbeli, lezáratlan kapcsolataikkal.

A több országban már sikeres formátum egyedisége, hogy a televíziót és a közösségi médiát egyszerre használja arra, hogy a nézőket a hírességek zárt világába kalauzolja, illetve a randevúk és a kapcsolatok bonyodalmaiba beavassa.

Az új sorozat minden kedden 21:25-kor lesz látható az említett tévécsatornán szeptember 17-től.