2012. április 03.

Re: Büntetést kaptak a Heti Válasz munkatársai

Borókai Gábornak, a Heti Válasz főszerkesztőjének reakciója a hétfőn megjelent cikkünkben foglaltakra.

Borókai Gábornak, a Heti Válasz főszerkesztőjének reakciója a hétfőn megjelent cikkünkben foglaltakra.
Borókai Gábor

"Április 2-án lapommal kapcsolatos, Sz.D. monogrammal megjelent írásukra szeretnék reagálni, mert az a tényeket csak nyomokban tiszteli. Nem értem, hogy szerzőjüket miért állította megoldhatatlan feladat elé az a történet, amely olvasni tudó ember számára minden mozzanatában visszakövethető az internetről.

Először is, Stumpf András írását eltávolítottam a Heti Válasz honlapjáról, mert az úgy látta meg a nyilvánosságot, hogy sem én, sem egyetlen szerkesztő társam nem olvasta, tehát nem futott át a szükséges kontroll mechanizmuson, márpedig az ügy súlya ezt megkívánta volna. Ráadásul nem értettem egyet annak hangsúlyaival és hangvételével.

Másodszor, nem az történt, hogy 'másnap a publicisztika mondandóját némiképp finomítva, az utolsó bekezdést levágva' tettem azt ismét elérhetővé, (teszem hozzá a saját nevem alatt, ami azon nyomban plágium lett volna), ahogy azt szerzőjük írja, hanem írtam egy teljesen új publit, amely irányában megegyezett Stumpféval, stílusában ellenben jelentősen különbözött tőle. Épp ezért az is abszurd állítás az Önök részéről, hogy bármit is 'kihúzattam' volna Stumpf írásából.

A történtek miatt megbüntettem a szerzőt, és az online felelős szerkesztőt.

A Heti Válasz ezt követően szombaton szerkesztőségi cikkben mondta el véleményét a köztársasági elnök televíziós interjújáról, és abban arra hívta fel a figyelmet, hogy ha Schmitt Pál elnöki pozícióját megtartva kíván harcolni csorbát szenvedett becsületéért, akkor annak kárait nem csak a hozzá közel álló politikai tábor, de az ország is megsínyli."

 

Az említett cikkünkben szereplő pontatlan, így félreértésre okot adó megfogalmazásért ("kihúzatás" Stumpf András írásából) elnézést kérünk, annak szövege alatt a Borókai Gábor reakciójára mutató linket szintén elhelyezzük.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

2019. december 12.

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.