2014. január 20.

Régi és új tehetségkutatók a kereskedelmi csatornákon

Újra lesz A Nagy Duett és Sztárban sztár, de a TV2 egy új formátumot is importál. A Csillag születik jelentkezése már lezárult.

Újra lesz A Nagy Duett és Sztárban sztár, de a TV2 egy új formátumot is importál. A Csillag születik jelentkezése már lezárult.

Február 9-én indul a TV2 saját fejlesztésű formátuma, A Nagy Duett a harmadik évaddal. A műsor a korábbi zsűrivel és műsorvezető-párossal, de új sztárpárokkal várja a nézőket. Folytatódik a 2013 őszén már befutott énekesekkel debütált Sztárban sztár, valamint a kisdiákokkal operáló Az ének iskolája.

Újdonságként érkezik a Rising Star hazai változata. A műsor tavaly szeptemberben debütált Izraelben, és az amerikai ABC mellett többek között francia, német, olasz és orosz tévétársaságok is megvásárolták. A versenyben a nézők élőben, egy mobilalkalmazás segítségével szavaznak, az arcuk pedig megjelenik a képernyőn is.

Az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorára, november elejétől várta a jelentkezőket – itt a nevezési fázis már lezárult.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

18 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

20 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.