2014. január 20.

Régi és új tehetségkutatók a kereskedelmi csatornákon

Újra lesz A Nagy Duett és Sztárban sztár, de a TV2 egy új formátumot is importál. A Csillag születik jelentkezése már lezárult.

Újra lesz A Nagy Duett és Sztárban sztár, de a TV2 egy új formátumot is importál. A Csillag születik jelentkezése már lezárult.

Február 9-én indul a TV2 saját fejlesztésű formátuma, A Nagy Duett a harmadik évaddal. A műsor a korábbi zsűrivel és műsorvezető-párossal, de új sztárpárokkal várja a nézőket. Folytatódik a 2013 őszén már befutott énekesekkel debütált Sztárban sztár, valamint a kisdiákokkal operáló Az ének iskolája.

Újdonságként érkezik a Rising Star hazai változata. A műsor tavaly szeptemberben debütált Izraelben, és az amerikai ABC mellett többek között francia, német, olasz és orosz tévétársaságok is megvásárolták. A versenyben a nézők élőben, egy mobilalkalmazás segítségével szavaznak, az arcuk pedig megjelenik a képernyőn is.

Az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorára, november elejétől várta a jelentkezőket – itt a nevezési fázis már lezárult.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.