2011. december 07.

Regionális orosz válogató

Lassacskán nekikezdenek a keresésnek: melyik regionális csatorna kapjon helyet az első oroszországi multiplexen.

Lassacskán nekikezdenek a keresésnek: melyik regionális csatorna kapjon helyet az első oroszországi multiplexen.

Egyelőre annyit tudni, hogy az idő nem sürget: az első digitális multiplexen várhatóan a jövő év második felében indulhatnak el a regionális adások. A nemzeti műsorszolgáltató-szövetség jelzése alapján az már legalább tudható, mi lesz a legfőbb kiválasztási szempont: az, hogy mennyi műsort készítenek házon belül az egyes csatornák. Adataik szerint a mezőny meglehetősen népes: az ország 32 régiójában 49 olyan adó működik, amely legalább napi 18 óra sajátgyártású programot kínál.

A kontinensnyi országban jelenleg az a kérdés, hogy tartható-e a 2015-ös analóg leállási céldátum. Most körülbelül bő 40 millió honpolgár lakik olyan területen, ahol elindult már a digitális adás.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.