2011. december 07.

Regionális orosz válogató

Lassacskán nekikezdenek a keresésnek: melyik regionális csatorna kapjon helyet az első oroszországi multiplexen.

Lassacskán nekikezdenek a keresésnek: melyik regionális csatorna kapjon helyet az első oroszországi multiplexen.

Egyelőre annyit tudni, hogy az idő nem sürget: az első digitális multiplexen várhatóan a jövő év második felében indulhatnak el a regionális adások. A nemzeti műsorszolgáltató-szövetség jelzése alapján az már legalább tudható, mi lesz a legfőbb kiválasztási szempont: az, hogy mennyi műsort készítenek házon belül az egyes csatornák. Adataik szerint a mezőny meglehetősen népes: az ország 32 régiójában 49 olyan adó működik, amely legalább napi 18 óra sajátgyártású programot kínál.

A kontinensnyi országban jelenleg az a kérdés, hogy tartható-e a 2015-ös analóg leállási céldátum. Most körülbelül bő 40 millió honpolgár lakik olyan területen, ahol elindult már a digitális adás.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.