2011. március 16.

Regionális pénzeső

A térség újabb állama ismerkedhet a nálunk 40 milliós játszma néven futó formátum helyi változatával.

A térség újabb állama ismerkedhet a nálunk 40 milliós játszma néven futó formátum helyi változatával.

A holland Endemol által The Money Drop néven kifejlesztett vetélkedő nemsokára a lengyel TVP2 műsorán jelenik meg egy 13 adásos sorozattal. Sajtóinformációk szerint a sorozatot már gyártják, s várhatóan ebben a hónapban a képernyőre kerül az első adás.

Máshol már az ismert műsor újabb menete kerülhet adásba: az oroz Rosszija, a kazahsztáni Hetes Csatorna és a magyar TV2 éppúgy jelentkezik a vetélkedő újabb sorozatával, mint a török Show TV, amely nemrégiben a harmadik menetet indította el. Eddig a világ több mint egy tucatnyi csatornája tűzte műsorára - általános sikerrel - a vetélkedőt, amely Magyarországon a múlt év végén mutatkozott be.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.