2012. szeptember 28.

Reklámszövegíró és art direktor képzés ingyen

A tavalyi év sikerére való tekintettel a Budapest Adschool 2012-ben is meghirdeti tehetségkutató programját. Ingyen képezheti magát!

A tavalyi év sikerére való tekintettel a Budapest Adschool 2012-ben is meghirdeti tehetségkutató programját, melynek keretében a legtehetségesebb hallgató tandíjmentesen végezheti el a választott art director vagy szövegíró képzést.

Mindez lehetőséget kínál mindazoknak, akik már meglévő, szakmai végzettségüket szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, esetleg már a szakmában dolgoznak, ám szeretnének továbbfejlődni. A Budapest Adschool ugyanis nem az iskolarendszer-szerű képzésre fókuszál, hanem a reklámpiac szerves részeként az éles ügynökségi munkára készíti fel hallgatóit.

A képzés sikerességét bizonyítja, hogy az iskola diákjai nem csak diákreklám versenyeken, de a profi kreatív reklámszakembereknek meghirdetett Arany Pengén is kiemelkedő eredményeket érnek el.

Az iskola a versenyt két kategóriában hirdeti meg. Szöveges pályamunkákat elsősorban a a Reklámszövegíró, Kreatív Marketing, Kreatív Írás, Stratégiai Tervező képzések iránt érdeklődőktől, míg Vizuális pályamunkákat a leendő Art Director, Grafikus, Digitális és Webdesigner szakosoktól várnak. A kategóriák 1-1 nyertese, tehát összesen 2 sikeres pályázó ingyenesen végezheti el az általa választott képzést.

A pályázatok elbírálásánál az eredetiség és kreativitás mellett nagy hangsúly kerül a kivitelezés minőségének és a vizuális megvalósítás színvonalának értékelésére is, így a pályázat komoly kihívást jelent a reklámszakmai fejlődés iránt elkötelezett, kreatív tehetségek számára.

A nyertes pályázót egy kreatív reklámszakemberekből és kommunikációs vezetőkből álló szakértő zsűri választja ki, melynek tagjai:

  • Asztalos Zsolt - Head of Art ACG Reklámügynökség, 2012-ben az év ügynöksége
  • Buvár Ágnes - Stratégiai tervező, Laboratory Ideas
  • Breuer Zsófia - PR és marketing manager, National Geographic
  • Péntek Mária - PR és marketing manager, National Geographic
  • Füleki Bettina - Hammer Reklámügynökég kreatívigazgató, Budapest Adschool iskolavezető
  • Gergely Zoltán - Budapest Adschool szakmai vezető, reklám- és játékfilm rendező
  • Kapala Györgyi - Budapest Adschool art director szak vezetője art director és grafikusművész
  • Nagy László - MOME adjunktus, grafikusművész, art director

A pályamunkákat az info@adschool.hu email címre várják 2012. október 6-áig!