2012. január 27.

Rekord a Csillag Születik válogatón

Minden eddiginél többen szeretnének az RTL Klub showjában szerepelni.

Tavaly a Csillag Születik elképesztő sikereket ért el. 2011-ben a televíziós márkák versenyében az X-Faktor és a ValóVilág után a harmadik legnépszerűbb volt a kereskedelmi korcsoport körében. Így érthető, hogy sokan megirigyelték az elmúlt széria felfedezettjeitnek sikereit és jelentkeztek az idei Csillag Születikbe; méghozzá minden eddiginél többen. Több ezren érkeztek a múlt héten az RTL Klub székházába a Csillag Születik előválogatóira.

- Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak - nyilatkozta Losonczi László, a műsor egyik főszerkesztője,  “A Csillag Születiket korábban azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni - modern változatban visszahozni a képernyőre - a Ki mit tud?-ot. Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is.” – tette hozzá a főszerkesztő.

Egy nagy változás egyébként már napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatban, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz, pedig egy ekkora volumenű műsor esetében különlegesnek számít, hogy azt női műsorvezető páros vezeti. A zsűri személye egyébként még nem publikus, ahogy az sem, mikor kerül pontosan képernyőre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora.

Tavaly tavasszal hétről-hétre több millió nézőt ültetett le a képernyők elé a tehetségkutató műsor. A győztes, László Attila, valamint a döntősök, mint például Szabó Ádám harmonikás és az Appril Project is keresett előadókká váltak azóta.