2017. május 25.

Rekordokat döntött a Sláger FM

A 103.9 Sláger FM növekedése a reggeli időszakot is átrendezi a fővárosban, ezáltal kiélezett verseny alakult ki a napkezdő műsorok tekintetében a legfrissebb adatok szerint.

Növelte hallgatói számát a 103.9 Sláger FM, a legfrissebb mutatók alapján már több mint 604 ezer fő (napi országos reach a 15+ célcsoportban) választja a 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádiót, ez egy hónap alatt 15%-os növekedést jelent - közölte a rádió a Kantar Hoffmann adataira hivatkozva.

A fővárosi mérések alapján is fölénnyel rendelkezik a Sláger FM a 15 évesnél idősebb lakosság körében.

A rádió hallgatottságának növekedése a reggeli időszakot is átrendezi a fővárosban, ezáltal kiélezett verseny alakult ki a napkezdő műsorok tekintetében. A Sláger Reggel Vágó Pirossal és Abaházi Csabával stabilan tartja pozícióját az előző időszaki mérésekhez képest, ráadásul reggel 8 óra után átveszi a piacvezető szerepet mind a teljes lakosság, mind a 30-59 éves korosztály tekintetében, illetve a 25 év feletti, budapesti lakosok körében egyaránt - közölte a Sláger FM.

Aranyeső a Viasat Worldnél

9 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.