2016. június 16.

Rekordokat hozott a magyar-osztrák

A teljes 4 év fölötti magyar lakosságból 2,4 millióan látták a magyar-osztrák EB-meccset.

Az Európa Bajnokság első napjai az M4 Sport csatornának nézettségi csúcsokat hoztak, az eddigi abszolút csúcspont az e hét keddi magyar-osztrák meccs közvetítése volt. A meccs közönségaránya az M4 Sport csatornán a legfontosabb 18-59-es kereskedelmi célcsoportban 58,7% volt, a teljes 4 év fölötti lakosságból pedig közel 2,4 millióan néztek bele legalább egy percre a közvetítésbe. (Forrás: Nielsen Közönségmérés, A18-59 SHR%, A4+ RCH)

Többek között ennek köszönhetően kedden az Atmedia teljes portfóliójának (35 csatorna) a legfontosabb 18-59-es korcsoportban a nézői részesedése 67,3% volt. Ez az eredmény az Atmedia portfóliójának valaha mért eddigi legmagasabb értékét is jelenti. (Forrás: Nielsen Közönségmérés, A18-59 csak keresekedelmi SHR% (DVD, Video, Egyéb, Egyéb magyar, TSV nélkül)

Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója szerint ez a nézettségi rekord kiemelten jelentős a magyar tévés piac szempontjából, mert az 58,7% nem tartalmazza a vendéglátóhelyeken, egyedi rendezvényeken tévét néző csoportokat, emiatt a tényleges adat valószínűleg az utóbbi 10 év abszolút rekordjának számíthat.

A Nemzeti Sport napilap internetes oldala egész napos élő hírfolyammal, helyszíni exkluzív cikkekkel, videókkal, képekkel hozza közelebb az olvasókhoz a bajnokságot. Az oldalt kedden 398 442 olvasó kereste fel, majd a meccs másnapján 413 005 felhasználóval rekordot állított be a portál.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.