Hagyományteremtő céllal egy új és friss formátummal, kizárólag médiapiaci fókusszal készült a Médiapiac első különszáma, amelyet a televíziós szakma legnagyobb éves seregszemléjére, a Big Picturre jelentettünk meg. Ikonikus televíziós személyiségek, trendek és exkluzív cikkek a lapszámban.

Liptai Claudia és Till Attila nem csak a nézők számára megunhatatlanok, de egymásnak is. Párosuk az idők során ikonikussá vált, címlapinterjúnkban színes személyiségükről tesznek tanúbizonyságot.

Két cikkben is foglalkozunk a lineáris televíziózás lehetséges jövőjével és az egyre erősödő reklámcunamival. A legutóbbi évek adatai azt mutatják, hogy mind több reklámot fogyasztunk tévénézés közben. A cégeknek még mindig megéri egyre több pénzt invesztálni televíziós hírdetésekbe?

Bemutatjuk Ernyey Bélát, akit elsősorban a televíziós műsorairól kérdeztük, de a tőle megszokott lelkesedéssel mesélt színházról és filmről, miközben azt is elárulta, miért volt muszáj kompromisszumot kötnie, akkor is, amikor magában forrongott.

A humor sem maradhat el, Rényi Ádám senior tanácsadó segítségével elemeztük, hogy szabad-e a márkáknak magukat kifigurázniuk, mindezt úgy, hogy bemutattuk az egyesült államokbeli standup comedy és a késői esti beszélgetős műsorok kultúráját.

Első közös szakmai interjúját adta az ország egyik legismertebb híradós párja, Bárdos András és Máté Kriszta, akik a pályájuk csúcsán döntötték el, új kihívások elé néznek.

Los Angeles-i útja előtt adott interjút Návai Anikó, aki elmesélte, hogy került hollywoodi tűzközelbe, és miért nem zavarja a hazai sajtóban róla megjelenő negatív kritika.

A közösségi térben az Instagram egyértelmű felfutása tapasztalható, amit a televíziós társaságok is észre vettek. Különszámunkban bemutatjuk a TV2, a Viacom, valamint az HBO Instagram-stratégiáját.

 

 

Új rekord a Sport TV-n

1 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.