Hagyományteremtő céllal egy új és friss formátummal, kizárólag médiapiaci fókusszal készült a Médiapiac első különszáma, amelyet a televíziós szakma legnagyobb éves seregszemléjére, a Big Picturre jelentettünk meg. Ikonikus televíziós személyiségek, trendek és exkluzív cikkek a lapszámban.

Liptai Claudia és Till Attila nem csak a nézők számára megunhatatlanok, de egymásnak is. Párosuk az idők során ikonikussá vált, címlapinterjúnkban színes személyiségükről tesznek tanúbizonyságot.

Két cikkben is foglalkozunk a lineáris televíziózás lehetséges jövőjével és az egyre erősödő reklámcunamival. A legutóbbi évek adatai azt mutatják, hogy mind több reklámot fogyasztunk tévénézés közben. A cégeknek még mindig megéri egyre több pénzt invesztálni televíziós hírdetésekbe?

Bemutatjuk Ernyey Bélát, akit elsősorban a televíziós műsorairól kérdeztük, de a tőle megszokott lelkesedéssel mesélt színházról és filmről, miközben azt is elárulta, miért volt muszáj kompromisszumot kötnie, akkor is, amikor magában forrongott.

A humor sem maradhat el, Rényi Ádám senior tanácsadó segítségével elemeztük, hogy szabad-e a márkáknak magukat kifigurázniuk, mindezt úgy, hogy bemutattuk az egyesült államokbeli standup comedy és a késői esti beszélgetős műsorok kultúráját.

Első közös szakmai interjúját adta az ország egyik legismertebb híradós párja, Bárdos András és Máté Kriszta, akik a pályájuk csúcsán döntötték el, új kihívások elé néznek.

Los Angeles-i útja előtt adott interjút Návai Anikó, aki elmesélte, hogy került hollywoodi tűzközelbe, és miért nem zavarja a hazai sajtóban róla megjelenő negatív kritika.

A közösségi térben az Instagram egyértelmű felfutása tapasztalható, amit a televíziós társaságok is észre vettek. Különszámunkban bemutatjuk a TV2, a Viacom, valamint az HBO Instagram-stratégiáját.