2012. december 18.

Rendszert borít a Netflix?

Az amerikai televíziós műsorterjesztés rendszerét felboríthatja, ha tovább menetel előre a Netflix – állítja egy befektetési elemzés.

Az amerikai televíziós műsorterjesztés rendszerét felboríthatja, ha tovább menetel előre a Netflix – állítja egy befektetési elemzés.

A tőzsdei analízis – amely 80-ról 105 millió dollárra árazza fel a céget – azt fejtegeti: a sikervállalat piaci terjeszkedése elsősorban a prémium kábelszolgáltatások terén rendezheti át a viszonyokat. Ennek egyik állomása lehet az a Disney-vel kötött óriásügylet, amelyről a múlt héten portálunk is beszámolt. Az elemzői értékelés szerint ugyanis ezzel már a második nagy tartalomgyártó és -forgalmazó társasággal állapodott meg a cég, noha az is lényeges, hogy kivel.

Az analízis szerint ez a lépés megnyithatja az utat újabb közvetlen terjesztői megállapodások felé a filmkölcsönzés tengerentúli piacán erős pozíciókkal rendelkező társaság számára, amelynek éledő versennyel kell számolnia. A Pedbox és a Verizon ugyanis nemrég bejelentette: konkurenciát állítanak a cégnek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.