2012. december 18.

Rendszert borít a Netflix?

Az amerikai televíziós műsorterjesztés rendszerét felboríthatja, ha tovább menetel előre a Netflix – állítja egy befektetési elemzés.

Az amerikai televíziós műsorterjesztés rendszerét felboríthatja, ha tovább menetel előre a Netflix – állítja egy befektetési elemzés.

A tőzsdei analízis – amely 80-ról 105 millió dollárra árazza fel a céget – azt fejtegeti: a sikervállalat piaci terjeszkedése elsősorban a prémium kábelszolgáltatások terén rendezheti át a viszonyokat. Ennek egyik állomása lehet az a Disney-vel kötött óriásügylet, amelyről a múlt héten portálunk is beszámolt. Az elemzői értékelés szerint ugyanis ezzel már a második nagy tartalomgyártó és -forgalmazó társasággal állapodott meg a cég, noha az is lényeges, hogy kivel.

Az analízis szerint ez a lépés megnyithatja az utat újabb közvetlen terjesztői megállapodások felé a filmkölcsönzés tengerentúli piacán erős pozíciókkal rendelkező társaság számára, amelynek éledő versennyel kell számolnia. A Pedbox és a Verizon ugyanis nemrég bejelentette: konkurenciát állítanak a cégnek.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.