2013. július 17.

Reuters: mindenki egyenlő

Régen kialakult, mindeddig virágzó gyakorlatnak vethet véget egy tengerentúli jogi eljárás, amely a fair play-re hivatkozik.

Régen kialakult, mindeddig virágzó gyakorlatnak vethet véget egy tengerentúli jogi eljárás, amely a fair play-re hivatkozik.

A piaci korrektség szabályai ellen vét ugyanis az ügyészi felvetés szerint a Thomson Reuters, amikor egyes – ezért értelemszerűen fizető – ügyfeleinek a többieket megelőzve adja ki a fogyasztói hangulatot szondázó felmérésének eredményét.

A gyakorlat még akkor is hatalmas vitákat váltott ki, ha az ezzel nyert előny időben mérve minimális: alig két másodperccel korábban jutnak a piaci szempontból valóban lényeges információhoz az elit klub tagjai, mint a többiek.

A hírszolgálat válasza egyértelmű: szerintük semmilyen szabályba nem ütközik, ha nem kormányzati forrásból származó információkat pénzért adnak, mégpedig akkor és olyan módon, ahogyan arra vevőt találnak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.