2012. augusztus 08.

Román képernyőtöbblet

Hogyan mondják románul, hogy multiscreen? A kérdésnek kezd értelmet adni egy minapi bukaresti bejelentés, amely mögött méretes piaci erő áll.

Hogyan mondják románul, hogy multiscreen? A kérdésnek kezd értelmet adni egy minapi bukaresti bejelentés, amely mögött méretes piaci erő áll.

Annak ellenére (vagy éppen azért), hogy pár hónapja még arról volt szó, hogy búcsúzik Romániától a görög OTE távközlési társaság, a cég új szolgáltatást dobott piacra a balkáni államban. A vonalas és kábeles piacon érdekelt Romtelecom és a Cosmote mobilszolgáltató ugyanis – az utóbbi fejlesztésében – olyan alkalmazást mutatott be, amelynek révén okostelefonnal és/vagy táblagéppel felszerelt ügyfeleik több tucatnyi tévécsatorna kínálatából válogathatnak készülékükön.

A szolgáltatás hátterét a tavaly indított dolcetv.ro portál adja, az augusztus végén induló szolgáltatás 35 tévécsatorna műsorát, illetve sportközvetítések élő és rögzített változatát kínálja majd a nagyközönségnek.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.