2012. augusztus 08.

Román képernyőtöbblet

Hogyan mondják románul, hogy multiscreen? A kérdésnek kezd értelmet adni egy minapi bukaresti bejelentés, amely mögött méretes piaci erő áll.

Hogyan mondják románul, hogy multiscreen? A kérdésnek kezd értelmet adni egy minapi bukaresti bejelentés, amely mögött méretes piaci erő áll.

Annak ellenére (vagy éppen azért), hogy pár hónapja még arról volt szó, hogy búcsúzik Romániától a görög OTE távközlési társaság, a cég új szolgáltatást dobott piacra a balkáni államban. A vonalas és kábeles piacon érdekelt Romtelecom és a Cosmote mobilszolgáltató ugyanis – az utóbbi fejlesztésében – olyan alkalmazást mutatott be, amelynek révén okostelefonnal és/vagy táblagéppel felszerelt ügyfeleik több tucatnyi tévécsatorna kínálatából válogathatnak készülékükön.

A szolgáltatás hátterét a tavaly indított dolcetv.ro portál adja, az augusztus végén induló szolgáltatás 35 tévécsatorna műsorát, illetve sportközvetítések élő és rögzített változatát kínálja majd a nagyközönségnek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.