2017. november 03.

Romantikus őszi keddek a Filmcafén

Novemberben minden kedden a romantikus filmek rajongóinak kedvez a Filmcafé. Négy héten keresztül Michelle Pfeiffer, Matthew Perry, Balsai Mónika, és Katherine Heigl garantálja, hogy kellemes hangulatban teljenek az esték.

Várhatóan a hónap egyik kedvenc keddje november 14-ére esik majd, ekkor kerül ugyanis képernyőre az Ujj Mészáros Károly által rendezett Liza, a rókatündér, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar romantikus vígjátéka. A filmet az első hat hétben több, mint 74 ezren látták a hazai mozikban, amivel bekerült az öt legnézettebb alkotás közé hazánkban. Ujj Mészáros alkotását nem csak itthon fogadták kedvezően a nézők, 28 jelölésből 24 filmes díjat elnyert, és nemzetközi fesztiválokon is sikere volt.

Részlet a Liza, a rókatündér c. filmből

A következő kedden a leginkább a Jóbarátok-ból ismert Matthew Perry játssza a főszerepet a Fapofában, ahol Hudson Milbank szerepében egy depressziós és személyiségzavaros fogatókönyvírót alakít, aki magányosan tengeti napjait, szinte semmilyen kapcsolata nincs a külvilággal, leginkább csak egy golfcsatorna bámulásával tölti ki az életét, de egyszer csak találkozik álmai asszonyával – esélyt kapva egy új életre.

November utolsó hetében pedig a Golden Globe-díjas és háromszoros Oscar-díjra jelölt Michelle Pfeiffer csillogtatja meg tudását az Anyád lehetnék című filmben, amelyben nem csak az ő fejét csavarja el egy sokkal fiatalabb srác, de a lánya is éppen abba a korba lép, amikor a figyelmét többé már nem csak a játékok kötik le.

A romantikus őszi blokk pedig november 7-én 27 darab esküvővel indul, ahol Jane (Katherine Heigl) gondosan ügyel arra, hogy mindenkinek sínre kerüljön az élete, éppen csak az ő boldogsága késik valahol.

Filmcafé november:

• 27 idegen igen November 7. 20:00

• Liza, a rókatündér November 14. 20:00

• Fapofa November 21. 21:00

• Anyád lehetnék November 28. 21:00

Címkék: média filmcafé

Jön a Better Call Saul 4. évada

2 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.