2011. március 28.

Romantikus websorozatot indít az Origo

Májusban indul a Csalfa Karma, melyet tévében és interneten egyaránt követhetnek az érdeklődők.

Májusban indul a Csalfa Karma, melyet tévében és interneten egyaránt követhetnek az érdeklődők.

A Barátok köztöt is gyártó Magyar Grundy UFA nyerte az Origo tenderét, melyet 2010 decemberében írt ki a médiacég. Olyan cégek jelentkezhettek, amelyek mind a Life.hu online platformra, mind a LifeNetwork TV csatornára életképes tartalmi koncepciót tudnak szállítani.

A tendergyőztes Csalfa Karma címmel gyárt romantikus websorozatot, amely a net mellett a tévében is látható lesz májustól. A sorozattal elsősorban a 18-39 éves nőket kívánja megcélozni az Origo.

A websorozat hétfőn, szerdán és pénteken fog jelentkezni minden héten, egy-egy alkalommal 7 percben. A tévécsatorna pedig varásnap esténként adja a 21 perces változatot, HD minőségben.

"A beérkezett pályázati anyagok közül végül a Magyarország legsikeresebb napi sorozatát is készítő Magyar Grundy UFA műsorötletét találtuk a legjobbnak. A történet egy klasszikusnak nem mondható szerelmi háromszöget dolgoz fel. A Csalfa Karma az első hazai gyártású romantikus websorozat lesz. Bár Amerikában ez a műfaj már virágzik, itthoni megvalósítása úttörő vállalkozásnak számít" - nyilatkozta Hámori Barbara, az Origo Zrt. szórakoztató tartalmainak igazgatója.

Címkék: origo lifenetwork tv

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

10 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.