2010. december 17.

Roxy: szilveszteri halál?

Az év utolsó napjáig sugározza műsorát a Roxy; legalábbis ez derül ki egy YouTube-videóból. A társasság vezetője egyelőre nem elérhető.

Az év utolsó napjáig sugározza műsorát a Roxy; legalábbis ez derül ki egy YouTube-videóból. A társasság vezetője egyelőre nem elérhető.

2010. december 31.: a 96.4 Roxy Rádió búcsúzik – hangzik el a fájlcserélőn elérhető, alig 17 másodperces anyagban, amelyről nem megállapítható, hogy kalózfelvétel vagy hivatalos közlés. Közben kiderült: bő egy hónappal ezelőtt született a médiatanács döntése, amellyel felmondta a rádió műsorszolgáltatási szerződését. Az idei 602. számú határozaton ugyanis november 10-i dátum olvasható. Más kérdés, hogy péntek délután az NMHH honlapján még a november 17-i ülés határozatai voltak a legfrissebbek.

A határozatban egyébként az olvasható, a műsorszolgáltató több alkalommal rendelkezett fizetési nehézséggel, s ezeket az eseteket el is sorolja a döntés. „A műsorszolgáltatónak a határozat meghozatalakor műsorszolgáltatási díj címén 78.073.613,-Ft összegű, késedelmi kamat címén 13.040.495,-Ft összegű tartozása áll fenn a Médiatanáccsal szemben” - írják. .

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.