2010. június 04.

Rózsaszín nyomulás

Intenzív terjeszkedésbe kezd a Balkán – magyar szemmel minden bizonnyal eléggé mókásnak ható - televíziós csatornája. A cél közeli, a pálya nem új.

Intenzív terjeszkedésbe kezd a Balkán – magyar szemmel mókásnak ható - televíziós csatornája. A cél közeli, a pálya nem új.

Jövő szeptemberben induló bulgáriai digitális csatornájával először lép ki a volt Jugoszláviából a Pink Media Group, de előbb még a szlovén piacon jelenik meg. A Szerbiában nemzeti intézménynek számító adó jellegzetessége, hogy műsoridejéből jelentős szeletet hasítanak ki a villogós lépcsős esztrádműsorok és a balkáni mulatós legjobbjait felvonultató nótaegyvelegek.

A cégnek a zászlóshajó TV Pink mellett két másik – négy kontinensen műholdon fogható – tévéje is van, Pink Plus és Pink Extra néven. Emellett jelen vannak a boszniai és a montenegrói tévés piacon is, a roppant fantáziadús TVP BH, illetve a TV Pink M névre keresztelt adókkal.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.