Folytatjuk a Médiapiac konferenciáinak megújítását: szeptember 12-én a Digitália nevű rendezvényünkön a Youth marketig és a fiatalok elérését garantáló legújabb targetálási módszerek kerülnek terítékre. Írja be már most a naptárába az időpontot.

Szeptember közepén rendezi meg Médiapiac a hagyományos Digitália nevű konferenciáját. Izgalmas és trendi témákkal, neves előadókkal nyitjuk meg az őszi konferencia szezont.

A technológiai fejlődésnek a kommunikációs szektorra gyakorolt hatásával és az új lehetőségek hatékony kihasználásával foglalkozó Digitália továbbviszi azt a tematikát, amit a nagy sikerű márciusi geneRÁCIÓkkal elkezdtünk. Ezért a „B oldal" nevet kapta: B, mint Bennszülöttek és B, mint digitális Bevándorlók.

Az előadások többek között a generációs alapú célzással és perszonalizációval foglalkoznak majd. A Youth és influencer marketing, adatvezérelt marketingmegoldások, performance és brandformance, micro-timing stratégiák kerülnek terítékre a piacvezető cégek döntéshozóinak előadásaiban. Továbbá a rendezvény része lesz egy PPC-workshop is, amely interaktív módon mutatja be a legújabb „trükköket", amivel vállalatát sikeresebbé teheti.

Ne maradjon le, írja be a naptárába már most:

Digitália - geneRÁCIók/B-oldal

2018. szeptember 12.

Budapest

A program részletiről folyamatosan beszámolunk a Mediapiac.com konferencia aloldalán.Új rekord a Sport TV-n

8 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

9 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.