2014. október 07.

Saját gyártású műsorokkal erősítenek az Origo TV-k

Novembertől új műsorokkal, frissített arculattal és már HD minőségben is jelentkezik az OzoneNetwork és a LifeNetwork TV.

Novembertől új műsorokkal, frissített arculattal és már HD minőségben is jelentkezik az OzoneNetwork és a LifeNetwork TV.

Októbertől műsorvezetőként láthatjuk Szebeni Istvánt, a Magyar Televízió és a TV2 volt műsorvezetőjét az OzoneNetwork Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsorában. A műsor másik két állandó műsorvezetője Wágner Szilvia és Rideg Richárd lesz.

A csatorna új, saját gyártású produkcióval is jelentkezik. Idén ősszel a Magyarország madártávlatból című műsor a Világ madártávlatból sorozat mintájára hazai tájakat mutat be. A LifeNetwork TV Katus Tippek című új műsora Katus Attila fitneszguru személyi edzéseivel jelentkezik rendszeresen. A miniprogramot naponta többször is láthatják a nézők.

Az életmódcsatorna új, szintén saját gyártású sorozatot is képernyőre tűzött: A Jön a baba – Hadas Krisztával 10 várandós anyuka, és rajtuk keresztül 10 család életét követi nyomon, a várandósságtól a szülésen át a gyermekágyas hetekig.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

11 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?