2014. október 07.

Saját gyártású műsorokkal erősítenek az Origo TV-k

Novembertől új műsorokkal, frissített arculattal és már HD minőségben is jelentkezik az OzoneNetwork és a LifeNetwork TV.

Novembertől új műsorokkal, frissített arculattal és már HD minőségben is jelentkezik az OzoneNetwork és a LifeNetwork TV.

Októbertől műsorvezetőként láthatjuk Szebeni Istvánt, a Magyar Televízió és a TV2 volt műsorvezetőjét az OzoneNetwork Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsorában. A műsor másik két állandó műsorvezetője Wágner Szilvia és Rideg Richárd lesz.

A csatorna új, saját gyártású produkcióval is jelentkezik. Idén ősszel a Magyarország madártávlatból című műsor a Világ madártávlatból sorozat mintájára hazai tájakat mutat be. A LifeNetwork TV Katus Tippek című új műsora Katus Attila fitneszguru személyi edzéseivel jelentkezik rendszeresen. A miniprogramot naponta többször is láthatják a nézők.

Az életmódcsatorna új, szintén saját gyártású sorozatot is képernyőre tűzött: A Jön a baba – Hadas Krisztával 10 várandós anyuka, és rajtuk keresztül 10 család életét követi nyomon, a várandósságtól a szülésen át a gyermekágyas hetekig.

Nyaralni készül? Utasbiztosításával most segíthet is!

2 órája

Az Európai Utazási Biztosító csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat programjához, amelynek keretében online vásárlóik felfelé kerekíthetik az általuk fizetett összeget, a különbözettel pedig a szervezet munkáját segítik.