2010. július 04.

Saját kardjába dőlt

Saját adóját cikizték a német RTL-lel egy vébémeccs-közvetítésében. A szórakozó fiatalokat kitessékelték a szurkolótárolóból.

Saját adóját cikizték a német RTL-lel egy vébémeccs-közvetítésében. A szórakozó fiatalokat kitessékelték a szurkolótárolóból.

Több német lap is beszámolt arról, hogy furcsa közjáték zavarta meg a Hollandia-Kamerun meccs közvetítését. A nép hangjaként (és biodíszletként) használt szurkolók közül ketten egy HaRT(L)z IV feliratú transzparenst emeltek a magasba. (A Hartz IV a németországi megszorító-csomag egyik legnépszerűtlenebb eleme.) A fiatalok az ellen tiltakoztak, hogy a délutáni sávban – költséghatékonysági okokból – szerintük színvonaltalan produkciókat tűz műsorára az adó.

Amikor a stúdióban észlelték, mi látható a képernyőn, a két fiút azonnal kitessékelték a kamerák látóköréből, de ők – letéve a kameruni zászlót, amelynek hátoldalára transzparensüket festették, és levéve drukkerjelmezüket – még a meccs ideje alatt visszatértek a tett színhelyére. És békésen végignézték a találkozót.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

18 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.