2016. június 15.

Saját stúdiót avatott a TV Paprika

A variálható stúdió alkalmas arra, hogy több ország számára gyakorlatilag bármennyi különböző műsor készüljön. Széll Tamás séf az elsők közt tesztelte az új konyhát.

Egy átlagos magyarországi lakás méretének megfelelő, 70 négyzetméteres konyhában készülnek ezentúl a TV Paprika saját gyártású műsorai. Az új stúdióban a hazai csatorna mellett a román és cseh TV Paprikára is készülnek gasztrosorozatok.

A teljesen felszerelt konyha egy-másfél óra alatt egyszerűen átalakítható városi, modern belsőből kisvárosi vagy épp rusztikus miliővé, ahogy az adott műsor megkívánja. A díszlet hangulatát meghatározó kulcselemek mind cserélhetők. A konyhasziget mérete is könnyedén változtatható, csakúgy, mint a hatalmas ablakoké, amelyek egy variálható héttér révén hol virágoskertre, hol egy nagyvárosi tűzfalra, hol épp egy kisváros látképére néznek. A Szabolcs János díszlettervező, Herjeczki Gyula építész és Marafkó Bálint világosító által tervezett és kialakított stúdió egyik legnagyobb előnye kétségtelenül a rugalmasság.

„A nagyszerűen variálható stúdióbelsőnek köszönhetően csökkennek a gyártási költségek, ugyanakkor több műsor készülhet egyetlen helyszínen. A beruházás célja emellett az is, hogy a néző otthonos és egyúttal modern környezetet lásson, és ne érezzen különbséget a külföldi, vásárolt és az itthon gyártott műsorok között” – így beszélt a beruházásról Radnai Péter, az AMC Networks International - Central Europe saját gyártású műsoraiért felelős kreatív igazgatója.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.