2017. november 09.

Saját websorozatot indít Lilu

Szépségtippeket bemutató kisvideói a Youtube-on láthatók november 9-től.

Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó televíziós fronton több siker részese volt és sok mindent elért, de most úgy gondolta: ideje kicsit más vizekre is evezni. A műsorvezető az online világot vette célba, elindítja saját websorozatát. A Rossmann oldalán megjelenő videókban profi szakemberek segítségével hasznos smink- és szépségtippekkel látja el a téma iránt érdeklődőket.

„Nem tudok kontúrozni, és még az alapozót is rosszul viszem fel az arcomra. Az ecsetek megfelelő használata szintén nehézséget okoz, hiszen a tévében a sminkemet általában mindig más csinálja. De amióta forgatjuk a Lilu Szépségnaplója részeit, én is egészen jól belejöttem a dolgokba” – mondta el a műsorvezető, akit a november 9-én a Youtube-on debütáló videósorozatban a Rossmann csapata szépít a drogériában kapható termékeivel.

„Ezzel az online csatornával minden nőnek fel szeretném arra hívni a figyelmét, hogy milyen egyszerűen kihozhatjuk magunkból a maximumomat a hétköznapokon is. Minden lépést megmutatunk majd a videókban az arcradírozástól kezdve a teljes smink fixálásáig. Egyszerű lesz, hasznos és követhető!”

A Lilu Szépségnaplója a tervek szerint hetente kétszer friss videóval jelentkezik majd és elsődlegesen a 24-49 éves korosztály számára szolgáltat tartalmat.