2010. május 14.

Sanoma: Gerentsér újabb igazgató

Korábbi feladatait megtartva a Sanoma digitális átállás igazgatója lett Gerentsér Imre. A poszt új, az embert már jól ismerhetjük.

Korábbi feladatait megtartva a Sanoma digitális átállás igazgatója lett Gerentsér Imre. A poszt új, az embert már jól ismerhetjük.

„A médiavállalat stratégiai céljai elérése érdekében egy magazin- és újmédia-divízión átívelő, Digitális Átállás Igazgatói funkció létrehozása mellett döntött” – áll a médiaház portálján publikált közleményben, amely szerint az új pozícióban Gerentsér Imre feladata lesz, hogy elősegítse a Sanoma Budapest digitális átállással összefüggésben indított fejlesztéseinek, projektjeinek megvalósulását mind operatív, mind stratégiai szinten.

Tevékenysége során a vezető javaslatokat tesz a kiadó digitális alapú működésére, kezdeményezi és megszervezi az újmédia-divízióban összegyűlt digitális jellegű tudás elterjesztését a vállalatnál, részt vesz az online- és magazin-termékek közelítésének folyamatában.

Egyben lősegíti a döntéshozatalban a digitális szemléletmód, a digitális piac sajátosságainak érvényesülését, irányítja az egyes, digitális átálláshoz kapcsolódó projektekben részt vevő munkacsoportokat. Részt vesz a Sanoma Magazines- és Sanoma Magazines International-szintű, stratégiai jelentőségű, a digitális jövőre koncentráló munkacsoportokban, azokban képviseli a Sanoma Budapestet, és közvetíti a nemzetközi tapasztalatokat, eljárásokat, terveket a Sanoma Budapest felé - tudatták.

Címkék: sanoma