2010. november 24.

Sanoma: alakformált wellness

Átalakul a Sanoma Budapest wellness-szegmense, Vígh Anita főszerkesztése mellett. Új struktúrához pedig új főnök jár.

Átalakul a Sanoma Budapest wellness-szegmense, Vígh Anita főszerkesztése mellett. Új struktúrához pedig új főnök jár.

Naponta személyi edző, kineziológus, jógaoktató, gyógymasszőr, kozmetikus, pszichoterapeuta tanácsait tárjuk olvasóink elé, hogy segítsük testi-lelki egészségük megőrzését. Negyedévente pedig az eddiginél is hangsúlyosabban vesszük kézbe a témát, az évszakok speciális igényeinek megfelelően. A Wellness Café napi friss wellness-témáit ezentúl a havi helyett a negyedévente megjelelő Wellness magazin kíséri. A lap 2011 márciusától negyedéves megjelenésre vált, így - az évszakváltásokhoz igazodva - egy-egy szám mindig szezonális, az évszakok jellegzetességeihez igazított témákat dolgoz fel, a korábbinál bővebb terjedelemben – közölte a kiadó.

A Wellness magazin főszerkesztői teendőit ezentúl a Wellness Cafét is irányító Vigh Anita veszi át. A szakember 2003 és 2005 között szerkesztője volt a Wellness magazinnak, majd három évig a Cosmopolitan vezető szerkesztőjeként dolgozott. 2008-ban a Cosmopolitan.hu került hozzá, előbb vezető szerkesztőként, majd 2010 áprilisától főszerkesztőként irányítja a site munkáját. Vígh Anita 2010 tavaszától a Wellness Cafénak, valamint a 2011 márciusában megjelenő, új, negyedéves Wellness magazinnak egyaránt a főszerkesztői feladatait látja el.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

9 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.