2010. július 20.

Sanoma-alkalmazás az élen

Hetekig a TOP3 lista szereplője – hosszú ideig első helyezettje – volt a Sanoma foci VB alkalmazása az App Store-ban.

Hetekig a TOP3 lista szereplője – hosszú ideig első helyezettje – volt a Sanoma foci VB alkalmazása az App Store-ban.

A Sanoma Budapest Zrt. Mobilmédia üzletága által fejlesztett „Sport 24 Foci VB” alkalmazás a világversenyre készített appok között a legnépszerűbb magyar alkalmazás volt az App Store-ban. A letöltés szerinti TOP25-öt napokon át vezette az app, sőt, a VB teljes ideje alatt megtalálható volt a TOP3-ban, nem ritkán az első helyen – közölte a kiadó kedden.

Az alkalmazás – amelyet a Sanoma Mobilfejlesztő-központja készített Magyarországon és egy időben különböző nyelveken hét országban jelent meg – nemcsak itthon vezette a sikerlistákat, hanem a holland, finn és cseh toplisták első helyét is megszerezte – írják, megemlítve: az app-ot 6 hét alatt a hét országban összesen 45 ezer iPhone-ra telepítették (Magyarországon 12 ezerre).

Címkék: foci sanoma sport

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

7 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.