2010. augusztus 09.

Sanoma-app az úszó EB-hez

Az Úszó EB eredményeit iPhone-on is követhetik az érdeklődők egy új Sanoma-alkalmazás segítségével.

Az Úszó EB eredményeit iPhone-on is követhetik az érdeklődők egy új Sanoma-alkalmazás segítségével.

Az új Sport24 a hatodik a Sanoma Budapest mobilmédia-üzletága által kifejlesztett iPhone-alkalmazások sorában. A program gyors és lényegre törő hírforrást ígér, folyamatosan frissülő adatokkal, eredményekkel. A hírek mellett számos képes beszámolót is kínál az érdeklődőknek.

A Sanoma közleménye szerint a fejlesztők célja, hogy az összes jelentősebb külföldi világverseny illetve nagyobb haza rendezésű sportrendezvény eredménye eljusson az IPhone felhasználókhoz az adott sportág tematikus Sport24 oldalán. Az alkalmazás ezen kívül folyamatosan beszámol a napi hazai és nemzetközi sportvilág aktuális híreiről és egyben tv műsor is; az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális és közeljövőben közvetítésre kerülő sportműsorokról.

A felhasználók sportágra lebontva követhetik nyomon a hazai és nemzetközi eseményeket, értesülve így a futballal, vízilabdával, Forma-1-gyel, tenisszel, kézilabdával, kosárlabdával vagy jégkoronggal kapcsolatos hírekről.

Jön a Better Call Saul 4. évada

57 perce

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.