2010. november 05.

Sanoma: helyben nem érezni a váltást

Globális átalakítás zajlik a Sanománál, amelynek hatásai azonnal nem gyűrűznek be országos szintre – közölte portálunkkal a cég.

Globális átalakítás zajlik a Sanománál, amelynek hatásai azonnal nem gyűrűznek be országos szintre – közölte portálunk érdeklődésére a finn médiaház kommunikációs főnöke. Így csak találgathatjuk, mit hoz a jövő, miután a társaság tegnap bejelentette: összevonja magazin és szórakoztató divízióját.

A Sanoma Entertainment Sanoma Magazines-ba integrálása a Sanoma-csoport divízióinak szintjén történik meg, a cél pedig a társaság pozícióinak erősítése meglévő piacain, valamint a további nemzetköziesedésében rejlő lehetőségek kiaknázása a televíziózás, a rádiózás és az online játékok területén. Ez azt jelenti, hogy a lépésnek nincsen közvetlen hatása a működési terület egyes országaira, így a magyarországi cég és a Story TV kapcsolatára sem – derül ki a Robin Janszen, a Sanoma Magazines kommunikációs főnöke által portálunk érdeklődésére közöltekből..

Csütörtökön jelentették be, hogy alaposan átalakítja szervezeti struktúráját a kiterjedt magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező finn Sanoma kiadó. Integrálja szórakoztatóipari és magazin divízióját a társaság; az így létrejövő Sanoma Media a jövő év első napján kezdheti meg működését. A cél, hogy a televíziós és a magazinpiaci ismeretek és működések egymást erősítsék.

A média konvergálódik. A nyomtatott termékek, az online szolgáltatások és a televíziózás mind közelebb kerülnek egymáshoz. Mélyen hiszek abban, hogy ez az integráció segít bennünket abban, hogy még jobban meg tudjunk felelni vásárlóink és hirdetőink elvárásainak – idézi a társaság közleménye Hannu Syrjänen elnök-vezérigazgatót. Tájékoztatásuk szerint a lépésnek nem lesz közvetlen kihatása a társaság létszámára. A médiaház magyarországi cégénél az itteni következményekkel kapcsolatos kérdéseinkkel a Sanoma Magazines kommunikációs részlegéhez tanácsoltak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.