Hol érhetőek el az „elérhetetlen” fiatalok? Tényleg kiforgatja-e a sarkaiból a médiapiacot a milleniumi generáció? Milyen információs buborékban élnek az idősebb generációk tagjai? Hány csatornát bír még el a hazai tévés piac, beszélhetünk-e lineráris vs. digitális szembenállásról? Mik a print továbbélési lehetőségei, és kié a jövő az online piacon: a profin célzó kicsiké vagy a nagy elérésű hírportáloké? Mit mutat a januárban indult hivatalos mérés, merre halad az elmúlt években radikálisan átalakult rádiós piac?

A Médiapiac hagyományos éves konferenciáján arra keressük a választ, hogy a fragmentálódott környezetben hogyan lehet hatékonyan elérni a különböző fogyasztói csoportokat.

Ebben exkluzív kutatási anyagokkal segítenek minket a GfK Hungária, az Inspira, a Kutatópont, a Nielsen és a TNS-Hoffmann szakemberei, valamint a vezető médiavállalatok és a legnagyobb hirdetők képviselői.

Ne maradjon le, írja be a naptárába már most, és jelentkezzen ezen az oldalon (kattintson!).

Médiapiac 2018 – GeneRÁCIÓk

2018. március 21-22., Budapest, Courtyard by Marriott

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

4 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.