2014. október 10.

Segíti a kezdő hirdetőket a Google

A Primer applikáció a komplex hirdetési megoldások között segít eligazodni, és elsősorban a kezdő vállalkozókat célozza.

A Primer applikáció a komplex hirdetési megoldások között segít eligazodni, és elsősorban a kezdő vállalkozókat célozza.

A Google magyarázata szerint „felismerték, hogy a cég néhány hirdetéstechnológiai megoldása mélyíti a szakadékot a kezdők és a profi marketingesek között.” Ennek ellensúlyozására hozták létre a Primer elnevezésű appot, amely zsargonmentesen próbálja beavatni a tapasztalatlan hirdetőket a cég által nyújtott lehetőségekbe.

A Google iparági szakértőkkel együttműködve állította össze az esettanulmányokat, tippeket és kérdőíveket, amelyek egyelőre a fogyasztók felé irányuló marketing három területét – tartalommarketing, PR és média, keresőmarketing – fedik le. A cég ígérete szerint a jövőben a témák köre bővülni fog.

Az appot úgy tervezték, hogy töredékidőkben – például tömegközlekedésen utazva – és offline módban is használható legyen. Egyelőre iOS verzió érhető el, az androidos változat fejlesztése folyamatban van.

(Forrás: Marketing Land)

Vallások világnapja tematikus nap a DoQ műsorán

8 órája

A világnap alkalmából január 21-én 16.00 órától 21.00 óráig a DoQ nézői tematikus nap keretében ismerkedhetnek meg például a Vatikán féltve őrzött titkaival és József példaértékű életével.