2014. október 10.

Segíti a kezdő hirdetőket a Google

A Primer applikáció a komplex hirdetési megoldások között segít eligazodni, és elsősorban a kezdő vállalkozókat célozza.

A Primer applikáció a komplex hirdetési megoldások között segít eligazodni, és elsősorban a kezdő vállalkozókat célozza.

A Google magyarázata szerint „felismerték, hogy a cég néhány hirdetéstechnológiai megoldása mélyíti a szakadékot a kezdők és a profi marketingesek között.” Ennek ellensúlyozására hozták létre a Primer elnevezésű appot, amely zsargonmentesen próbálja beavatni a tapasztalatlan hirdetőket a cég által nyújtott lehetőségekbe.

A Google iparági szakértőkkel együttműködve állította össze az esettanulmányokat, tippeket és kérdőíveket, amelyek egyelőre a fogyasztók felé irányuló marketing három területét – tartalommarketing, PR és média, keresőmarketing – fedik le. A cég ígérete szerint a jövőben a témák köre bővülni fog.

Az appot úgy tervezték, hogy töredékidőkben – például tömegközlekedésen utazva – és offline módban is használható legyen. Egyelőre iOS verzió érhető el, az androidos változat fejlesztése folyamatban van.

(Forrás: Marketing Land)

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.