2010. október 07.

Shopping.hu: új főszerkesztő

Mihály Viktória a tartalmi irányítás mellett felelős a Shopping.hu szakmai kapcsolatainak ápolásáért és fejlesztéséért is.

A portál főszerkesztői pozícióját a jövőben Mihály Viktória tölti be, aki a tartalmi irányítás mellett felelős a Shopping.hu szakmai kapcsolatainak ápolásáért és fejlesztéséért is.

A Shopping.hu divatportál szerkesztõsége élén október 1-jén fõszerkesztõváltás történt. A portál fõszerkesztõi pozícióját a jövõben Mihály Viktória tölti be, aki a tartalmi irányítás mellett felelõs a Shopping.hu szakmai kapcsolatainak ápolásáért és fejlesztéséért is. Mihály Viktória az online médiából érzett, szakmai pályafutása az Origo Nõilapozó, Borsa.hu és Deluxe.hu szerkesztõjeként indult.

A Shopping.hu eddigi fõszerkesztõje, Bujdosó Bianka, az OurFashion divatblog alapítója szakmai pályafutását az ACG reklámügynökségnél és a Haszon Nõknek magazinnál folytatja, de divattanácsadóként továbbra is segíti a Shopping.hu produkciós csapatának a munkáját.

A Shopping.hu divatkatalógus és életmódmagazin idén nyáron indult, a kiadó közlése szerint jelenleg havi 30 ezer egyedi olvasót ér el.

 

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.