2017. október 27.

Sikeres negyedévet teljesített a LogMeIn

A magyar gyökerű vállalat 269,3 millió dollár árbevétellel zárta a harmadik negyedévet.

A felhőalapú csatlakoztatott szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat nettó eredménye 9,9 millió dollár volt. Az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti) eredmény elérte a 67,3 millió dollárt.

A világszerte 14 irodával rendelkező LogMeIn-t magyar szakember alapította 1998-ban Budapesten, központja jelenleg Bostonban van. A távelérési, távfelügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó IT nagyvállalat olyan partnereket szolgál ki a globális piacon, mint a HP, a Microsoft, a Walmart, a GE és a KFC.

Magyarországon Budapest mellett Szegeden tart fenn telephelyet, ahol 350, döntő többségében informatikus munkavállalót foglalkoztat. Világszerte több mint háromezer embert foglalkoztat a vállalat.

(mti)

Címkék: gazdaság logmein hp ge

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.