2017. november 07.

Sikeresen elindult az igazi Rádió 1 Békéscsabán

Örömmel fogadták a hallgatók Sebestyén Balázsékat, most pedig újabb ismerőst köszönthetnek az FM 104.0 frekvencián: csatlakozott az csapathoz Oszlács Norbert „Oszi”, akit már több mint 15 éve ismer egész Békés megye.

November 1-je óta újra szól Békéscsabán az eredeti Rádió 1, a legnagyobb és legnépszerűbb rádiós sztárok és az igazi mai slágerek mellett helyi hírekkel, információkkal, programajánlókkal. Sebestyén Balázséknak sokan örülnek a városban és vonzáskörzetében, most pedig újabb jó hírt kapnak a hallgatók, helyi arccal erősít ugyanis a csatorna. A békés megyeiek egyik kedvenc műsorvezetője, Oszlács Norbert Oszi” hamarosan az igazi Rádió 1 mikrofonja mögé ül.

„Már az eredeti Rádió 1-ben is vezettem műsort, és most nagyon örülök, hogy újra együtt dolgozhatok azokkal a kollégákkal, akikkel korábban. Az pedig, hogy a Balázsék utáni helyi műsorsávban én köszöntöm majd a hallgatókat a helyi műsorommal, különösen nagy megtiszteltetés számomra.” – mondta Oszi, aki néhány héten belül kezd majd régi-új munkahelyén.

Békéscsaba hálózatba kapcsolódásával a 2016-ban újraindult Rádió 1 jelenleg 25 településen és annak vonzáskörzetében hallható. A Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. szorosabbra fűzte együttműködését békéscsabai partnerével és megállapodást írt alá a Csaba Rádió Kft. megvásárlásáról. Mindez a hallgatókat nem érinti, a békescsabai 104.0 frekvencián továbbra is minden helyi vonatkozású információhoz hozzájuthatnak, reggelente fél óránként, napközben óránként hallhatóak a helyi hírek. Természetesen a helyi hirdetőket is kiszolgálja majd a Rádió 1 békéscsabai csapata. A Radio Plus Kft. eközben védjegybitorlás miatt jogi eljárást kezdeményezett a békéscsabai Rádió 1 Start néven sugárzó Interax Kft.-vel szemben, mivel a Rádió 1 védjegynek a rádió tavalyi indulása óta a Radio Plus Kft. a tulajdonosa.