2016. augusztus 09.

Sikersorozatokkal érkezik a Prime

A TV2-csoport új csatornája szeptember 5-én, 21 órakor egy országos mozipremierrel kezdi meg műsorát.

Szeptember 5-én indul útjára a FEM3 helyén a Prime, amely egy általános szórakoztató csatorna, ahol egyaránt megtalálhatóak lesznek a népszerű sorozatok, köztük nagy brandek és népszerű blockbuster filmek. Az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken 21 órától országos filmpremierekkel színesíti az estéket. Sorozatok széles választéka, bűnügyi, vígjáték, családi és közönségkedvencek várják a nézőket nap mint nap. Emellett olyan klasszikusok sem maradnak ki a délutáni blokkokból, mint a Dr. House, a Shark – A törvényszéki ragadozó, a Bűbájos boszorkák, az NCIS, a Gyilkos számok vagy A dadus.

Ezúttal Magyarországon is bemutatkoznak olyan új sikerszériák, mint a DC Comics képregényeinek világára épülő Gotham első évada (csütörtökönként); a Critics' Choice Television Awards és a People's Choice Awards díjas Scream Queens - Gyilkos történet; szerda esténként 22 órától pedig a Zoo – Állati ösztön című thriller.

A Prime közel 80%-os lefedettséggel, teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A csatorna arculatát, szín- és formavilágát az Umbrella csapata valósította meg. A tervezéskor a fő cél az volt, hogy csatorna minőségi műsortartalma, a grafikai elemek elegáns vonalvezetésén is visszaköszönjenek. Egy színes, harsány arculat elvette volna a figyelmet a csatorna sokszínű tartalmáról, ezért az arculati elemek részletgazdagságára került nagyobb hangsúly. Így egy minimalista, letisztult vonalvezetés a tartalmat kiegészítve erősíti és támogatja a Prime-ot. A csatorna elemeiben megjelenő animációk, illetve a változatos, mozgó textúrák és minták adták az inspirációt. A színválasztásban is visszaköszön a minimál-stílus: a három fő színe a fekete-fehér és a narancs.

Forradalmi találmányok a Spektrumon

1 napja

Az emberiség történelmében a repülés álma sokáig csak álom maradt, de végül nem is annyira régen néhány zseniális elmének köszönhetően megváltozott a világ.